Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 23., szombat

Hyaluron Serum

Ez az intenzíven hidratáló Hialuron Szérum speciális ápolást eredményez a bőrnek. Tartalmazza az áttörő Moisture Recharge Complexünket, ami gyengéden táplálja a bőrt, és segít megtartani a hidratáltságát. Ez az illatmentes szérum csökkenti a ráncok kialakulását és azonnal megfiatalodott, megemelt, feszes érzést biztosít a bőrnek.

Aqua Intense Hyaluron Creme


Ez a speciális Hialuron Krém tartalmazza a szabadalmaztatott áttörő Moisture Recharge Complexet, amely intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Segít a bőrnek megtartani hidratáltságát, és növelni rugalmasságát. Csökkenti a ráncok feltűnését, és táplált, bársonyos érzést hagy a bőrön. Illatmentes.
A hialuronsavval kevert szabadalmaztatott Misture Recharge Complexnek köszönhetően olyan könnyed, hidratáló formulákat tartalmaz, amik illatmentesek, és ideálisak az érzékeny bőr ápolására. A hialuronsav természetes módon megtalálható a bőrben, de az öregedéssel csökken a mennyisége, fontos a bőr védelmében, és a víz megkötésében. A speciális Moisture Recharge Complex formula képes mélyebbre behatolni a bőrbe, mint általában a hialuronsav, ezáltal segíti a bőr fejlődését, és segít megtartani hidratáltságát.

No.1. Deo Spray - Az egyik kedvencem

Ez a frissítő dezodor rendszeres használatával megbízható és hosszantartó védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. A gyengéd formula az aloe vera kivonatával védi a bőrt, nem tartalmaz alkoholt, alumínium sókat és színezékeket.

És ez tényleg így van... alumínium nélkül is tökéletesen dezodorál. Könnyed érzést nyújt a hónaljban, nem tömíti el a hónalj pórusait. Bátran ajánlom minden nőnek.


Ampoule Beauty Treatment

Nem szeretnék minden terméket kitenni a blogra, hiszen nem igazán ezért hoztam létre. Néhány kedvencet emelnék ki csak az egyes termékcsaládokból.



A VinoGold termékcsalád egyik fontos része a 14 db-os Szépségampulla dobozka.

A luxus-kivitelű 14 napos szépségampulla-kúra lágyítja és frissíti a fáradt bőrt. A speciális, illatanyag-mentes formula tartalmaz OPC-t, C-vitamint, pantenolt, valamint papaya-kivonatot. A bársonyos anyag gyorsan felszívódik, és intenzív hidratálást eredményez. Bőre azonnal felfrissül, puha és sugárzóan gyönyörű lesz. A klinikai tesztek során a bőr hidratáltságát átlagosan 22,4%-kal növelte, valamint már 2 hetes rendszeres használat után csökkentette a sejtmegújulási időt.

És egy kis plussz...

Az ampulla tartalmát nem csak egyszerű masszírozással, vagy iontoforézissel lehet felvinni a bőrre. A Magnevit segítségével sokkal jobb (szebb) eredményt érhetsz el, akár kozmetikus vagy, akár "magán" felhasználó.

Bővebb információt (összetétel, kiszerelés, ár) kérhetsz az elérhetőségeimen.


M.Asam Natúrkozmetikumok


Kedves Olvasó!

A forgalmazó kérésére a múlt héten összeállítottunk kolléganőmmel, Baár Zsuzsival egy kis katalógust azokból az M.Asam termékekből, amelyek Magyarországon is rendelhetőek.
A kozmetikumok közös jellemzője, hogy a szőlőmag kivonat és az OPC erejével táplálják a bőrt. A dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat. Külön termékcsalád van általános használatra, minden bőrtípusra, külön család az érett bőrre (ez sajnos egyelőre nem rendelhető), és még egy külön termékcsoport, ami hialuronsavat tartalmaz.
Az egyes csoportok leírását az alábbiakban olvashatod. A következő bejegyzésekben pedig 1-1 terméket emelnék ki azon két termékcsalád közül, amik már elérhetőek.
Egyéni vásárlóként a kozmetikumokat megrendelheted e-mailben. Amennyiben szakmai értékesítéssel foglalkozol (kozmetikusok, wellness-részlegek számára), időpont egyeztetés után megbeszéljük a részleteket.

Az M.Asamról

Az M.Asam egy forradalmian új luxus kozmetikai márka, amely a szőlő anti-aging erejére alapoz. - A szőlőmagból kinyert OPC a legerősebb ismert antioxidáns, ami képes megvédeni a bőrt a szabadgyököktől, az időelőtti bőröregedés legfőbb forrásától.

- Az M.Asam által gyártott szőlőmag olaj egy értékes és természetes, hidegen sajtolt olaj, magas F-vitamin tartalommal.

- A rezveratrol a borszőlő természetes kivonata, ami különleges anti-aging tulajdonságokkal bír.

A családi tulajdonban levő szőlőfeldolgozó gyárunkban előállított OPC hatszor hatásosabbnak bizonyult, mint az antioxidáns C-vitamin, és hússzor hatékonyabbnak, mint az E-vitamin.

A szőlő szépítő erejét más természetes növénykivonatokkal, valamint egyéb innovatív összetevőkkel elegyítjük egy egyedülálló formulába, ami azonnal látható eredményeket nyújt a bőrápolásban.

VinoGold Termékcsalád (minden bőrtípusra)

A VinoGold luxus bőrápolási márkánk minden életkorra és bőrtípusra ajánlott, és teljes arc- és testápolási palettát kínál.

A természetes hatóanyagokat tartalmazó VinoGold termékcsalád alapja a hidegen sajtolt szőlőmag olaj, elegyítve a gyógynövénykivonatok és vitaminok széles skálájával, valamint az M.Asam No.1. elnevezésű frissítő lime illattal.


VinoLift Termékcsalád (érett bőrre)


A VinoLift termékcsalád kifejezetten érett bőrre lett kifejlesztve. Egy innovatív, high-tech kozmetikai termék, ami kifejezetten az érett bőr és az időelőtti öregedésnek indult bőr ápolásához összeválogatott, mikrokapszulázott hatóanyagokat használ. A Nanopearls néven levédett technológia által ezek a mikrokapszulázott hatóanyagok igen kis mérettel rendelkeznek, aminek köszönhetően a hatóanyag így könnyebben átjut a bőrön, könnyebben felszívódik. A VinoLift a 25 év feletti test- és arcápolási szerek teljes skáláját kínálja.

Aqua Intens (extrém hidratálás hialuronsavas kényeztetéssel)

Extrém hidratálás

Az Aqua Intens cégünk áttörést jelentő márkája, amely intenzív hidratáltságot eredményez. A hialuronsavval kevert szabadalmaztatott Misture Recharge Complexnek köszönhetően olyan könnyed, hidratáló formulákat tartalmaz, amik illatmentesek, és ideálisak az érzékeny bőr ápolására. A hialuronsav természetes módon megtalálható a bőrben, de az öregedéssel csökken a mennyisége, fontos a bőr védelmében, és a víz megkötésében. A speciális Moisture Recharge Complex formula képes mélyebbre behatolni a bőrbe, mint általában a hialuronsav, ezáltal segíti a bőr fejlődését, és segít megtartani hidratáltságát.