Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. február 9., szerda

Ízületi és izomsérülésekre ajánlom

Az alábbiakban néhány olyan termékről olvashatsz, amelyek sportoláshoz, az izmok és ízületek karbantartásához, sportsérülések megelőzéséhez ajánlottak. A készítményeket a Növényi Sportakadémia számára gyártották, hivatásos sportolók használják, és doppingvizsgálattal rendelkeznek.

Hot Balsam
75g

A Hot Balsamot az izmok és ízületek terén jelentkező krónikus panaszok esetén érdemes alkalmazni. Serkenti a vérkeringést, erős melegséget képez a kezelt felületen és az adott bőr alatti részen. Sportolás előtti bemelegítéshez, izommerevség esetén és az izmok lehűlése esetén is nagyon hatásos. 100%-os tisztaságú természetes illóolajokat tartalmaz.
Alkalmazása általában sporttevékenység előtt ajánlott bemelegítéshez, illetve panaszok esetén rendszeresen, kúraszerűen 2x1 alkalommal naponta.
Ára: 4880Ft

Cool Balsam
75g

A Cool Balsamot az előbbivel ellentétben akut sérüléseknél alkalmazzák. keringésjavító, hűsítő hatású, fájdalomcsökkentő rándulások, húzódások, zúzódások esetén. A Hűsítő Balzsam többnyire akut panaszoknál alkalmazható, de olyan régebbi sérüléseknél is használható, amelyek túlerőltetés miatt kiújultak. Az izomzat és ízületek már ismert gyenge pontjait érdemes a sportolás előtt bekenni, hogy megelőzzük a gyulladások kiújulását. 100%-os tisztaságú természetes illóolajokat tartalmaz.
Ára: 4880Ft

Perna Canaliculus Gél
125ml

A Perna Canaliculus Gél egy zsírmentes tiszta gél, ami zöldkagyló (perna canaliculus) kivonatot, valamint nagyon értékes GAG-ot (glycosaminoglycan) is tartalmaz a kötőszövetek és az ízületek táplálására és kezelésére. a bemasszírozás után rögtön hűt, majd később felmelegít, intenzív vérkeringést okozva a bőr szöveteiben és az alatt lévő területen. A gél gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzést.
A glycosaminoglycan fontos építőköve az ízületi folyadéknak, és felelős ennek nyúlósságáért. Szolgálja az ízületi porc felépítését és, támogatja az ízületben a szövetek tápanyagfelvételét. Fenntartja az ízületek csúszásképességét, hozzájárul a porcszövet megtartásához és regenerációjához. Támogatja a kötőszövet felépítését és szerkezetét. Alkalmazása javasolt panaszok esetén napi rendszerességgel, kúraszerűen, vagy sportolás előtt/után a szövetek ápolására.
Ára: 3440Ft